Tirana 14 (2014)

Comedy | 84 Min

Ëngjëlli,(Genc Fuga) drejtor Programacioni në këtë televizion, është një 40 vjecar i përkushtuar tek familja, besnik ndaj gruas por që monotonia e jetës e ka futur edhe në monotoninë e jetës në cift. Per pasoje, gruaja e tij, Ada, (Ola Harizaj) e tunduar nga joshjet e nje mashkulli tjeter, e tradhëton duke ia shembur atij gjithë murin e vlerave morale që ai e ruante me aq fanatizëm. Pas kesa,j I terhequr nga shoku I tij feminist I lindur (Gent Hazizi), ai hyn ne nje aventure mbushur me flirte, dashuri dhe seks. Komedia është bazuar mbi nje formule te vecante ku personazhet e trillluar të fabulës nderthuren me personazhe VIP te cilet vijne me emrat dhe profesionet e tyre reale.