Oborri i Fermes (Barnyard) (2006)

Animation, Adventure, Comedy | 90 Min

Kur fermeri është larg, të gjitha kafshët luajnë, këndojnë dhe kërcejnë. Përfundimisht, ndonëse dikush duhet të hyjë dhe të udhëheqë gjërat, një përgjegjësi që përfundon duke shkuar në Otis, një lopë pa lumturi.

x

Like KerkoFilma.com

Na ndihmoni që tu sjellim sa me shume filma te ri duke na ber like (Ato te cilet e kan like automatikisht hiqet keni durim)


This will close in 15 seconds