Cia, Luftërat Sekrete Amerikan

Documentary | 45 Min

Roli i CIA-s në parandalimin e krimit si burim informacioni. Shfaqja e terrorrizmit dhe planet e SH.B.A në luften kunder terrorizmit.

x

Like KerkoFilma.com

Na ndihmoni që tu sjellim sa me shume filma te ri duke na ber like (Ato te cilet e kan like automatikisht hiqet keni durim)


This will close in 15 seconds