September 2019

TERMET ne Tirane ka dhe viktima…

Sapo ka godtitur Tiranen nje terrmeti fuqishem, thuhet se ka dhe viktima te shumta per me shum do ju sjellim dhe video nga ngjarja aktuale ne Tirane